Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
У Луцьку триває фестиваль сім'ї «Назустріч Реформації» (фото)

Волинь-нова

У Луцьку триває фестиваль сім'ї «Назустріч Реформації» (фото)

Захід є центральною подією відзначення у Волинській області 500-літнього ювілею Реформації

Розпочалося святкування «Парадом щасливих родин». Урочиста піша хода стартувала з Київського майдану. Учасники колоною пройшли проспектом Волі, проголошуючи християнські принципи здорової сім`ї.




Гості фестивалю можуть взяти участь благодійному марафоні, який започаткований для збору коштів дітям з обмеженими можливостями, що потребують хірургічного втручання.



Метою фестивалю є представлення соціальної та благодійної роботи, яку здійснюють християни євангельських церков, а також, через родинне свято та позитивні емоції, провернути увагу суспільства до інституту сім`ї.


На Театральному майдані та по вулиці Лесі Українки розташоване фестивальне містечко. В програмі фестивалю: виставка соціально-благодійної діяльності протестантських церков Волині, локації для сімей «Подружнє містечко», конкурс «Супертато», виставка «Країна здоров`я», виступи музичних колективів тощо.



Також впродовж усього заходу гості фестивалю можуть взяти участь у благодійному марафоні, який започаткований для збору коштів дітям з обмеженими можливостями, що потребують хірургічного втручання.



Завершиться дійство святковим концертом, який розпочнеться о 19:00 та міжконфесійною молитвою за Україну.


Ініціює проведення фестивалю Волинський обласний міжконфесійний оргкомітет з відзначення 500-річчя Реформації за підтримки Луцької міської ради.



Фото Олександра Дурманенка.

Telegram Channel