Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лучани скаржаться на дощову каналізацію

Волинь-нова

Лучани скаржаться на дощову каналізацію

Віктор Цвяк звернувся до Управління містобудування та архітектури Луцька з проханням вирішити проблему щодо системи відводу дощових вод в районі вулиці Задворецької

Відповідну інформацію він розмістив на порталі "Відкрите місто".



Решітки замулені до верху, що затруднює стікання дощової води до р. Сапалаївка та призводить до накопичення води, інших незручностей для автомобілів та пішоходів



"На мосту, по руху від вул. Клима Савура до вул. Рівненської 2 приймальні камери (решітки) замулені до верху, що затруднює стікання дощової води до р. Сапалаївка та призводить до накопичення води, інших незручностей для автомобілів та пішоходів", - написав Віктор Цвяк. 


До слова, у місті багато засмічених дощових зливів, які не справляють з сильними опадами і призводять до підтоплень в окремих мікрорайонах міста.


Управління містобудування та архітектури оперативно відреагувало на запит активіста, зазначивши, що порушене питання щодо незадовільного стану зливової каналізації не відносяться до їхньої компетенції. Наразі питання на контроль взяв Департамент ЖКГ.


Портал «Відкрите місто» створений для взаємодії громадян, місцевих органів влади, комунальних підприємств, громадських об’єднань, благодійних фондів та бізнесу в процесі вирішення актуальних проблем громади та отримання необхідної інформації.


Ресурс дає можливість створювати повідомлення про проблему, яке буде направлено у відповідну організацію для вирішення. Відповіді на підняту проблему слід очікувати за декілька днів.


 

Telegram Channel