Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Бойовики масово розкрадають власне пальне та запчастини для техніки на Донбасі

Російське командування запровадило раптові перевірки служб озброєння та паливо-мастильних матеріалів. Так, було виявлено масові розкрадання обладнання та пального

Про це повідомляє 24 канал. Зазначається, що відповідне розпорядження щодо перевірок видало командування Центру територіальних військ Південного військового округу збройних сил Росії у зв’язку з незадовільним рівнем бойової готовності з’єднань і частин російських окупаційних військ на території України.



Виявлено факти незаконного списання великої кількості пально-мастильних матеріалів та викрадення пального майже в кожному другому автомобілі з перевірених.



Так, командний склад першого (Донецьк) та другого (Луганськ) армійських корпусів особисто очолює раптові перевірки стану справ за напрямком діяльності, перш за все в передвихідні та вихідні.
Так, під час перевірки посадовими особами служб озброєння та паливо-мастильних матеріалів 1 АК виявлено у 3 окремій мотострілецькій бригаді (Горлівка) чисельні факти розукомплектування і розкрадання отриманих з території РФ ремонтних комплектів і запчастин, внаслідок чого більшість колісної техніки бригади знаходиться у несправному стані, а поточні ремонтні роботи автомобілів транспортної групи проводяться, як правило, за власний рахунок особового складу.

Telegram Channel