Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Донька отця Олександра Клименка прийшла на кастинг четвертого сезону «Голос. Діти»

Волинь-нова

Донька отця Олександра Клименка прийшла на кастинг четвертого сезону «Голос. Діти»

Дитина переможця «Голосу країни-7» продемонструвала свої вокальні здібності

У Києві тривають відкриті кастинги нових сезонів вокальних проектів телеканалу «1+1» «Голос країни» та «Голос. Діти». Про це йдеться на сайті ТСН



«Я підтримую доньку в її прагненнях», - зауважує о.Олександр.



Цієї суботи спробувати свої сили прийшла донька переможця «Голосу країни-7» отця Олександра Анна Клименко. Підопічний Тіни Кароль зізнався, що їхню сім'ю вже впізнають на вулицях, а також розповів, як дівчинка поралася з хвилюванням: «Анюта повністю успадкувала мій характер: донька така ж цілеспрямована і вперта, як я. На кастинг вона їхала з серйозною метою пройти далі, але зізналася мені, що, якщо цього року не вийде, спробує свої сили наступного. Аня, звичайно, трохи хвилювалася, але її підтримувала наша велика сім'я і навіть люди, які прийшли на кастинг та впізнали її.  До того ж, знаю по собі, що це велика честь бути частиною такого масштабного проекту», - поділився Олександр Клименко.
Зазначимо, що вже більше півтори тисячі талановитих дорослих вокалістів і двох тисяч дітей з різних куточків України виступили перед творчою групою проектів, щоб втілити свою мрію - потрапити на головну вокальну сцену країни.

Telegram Channel