Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Анатолій Глива очолюватиме Волинський театр наступні 5 років

Волинь-нова

Анатолій Глива очолюватиме Волинський театр наступні 5 років

Конкурсна комісія серед претендентів на посаду директора Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка призначила нинішнього керівника театру


За Анатолія Гливу проголосувало 6 членів комісії, за Наталію Максимчук — 2, а за Ігоря Власюка — 0



Серед трьох претендентів на посаду – Наталія Максимчук, Анатолій Глива, Ігор Власюк – за Анатолія Гливу проголосувало 6 членів комісії, за Наталію Максимчук — 2, а за Ігоря Власюка — 0.
Голова комісії Ярослав Корнилюк зачитав протокол засідання і рекомендував управлінню культури Волинської ОДА підписати з Анатолієм Гливою контракт терміном на 5 років.
В 1977 році Анатолій Глива після закінчення Київського державного інституту театрального мистецтва імені Івана Карпенка-Карого за спеціальністю театрознавство, організація і управління театральною справою був призначений на посаду заступника директора Волинського обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. А з 2011 року очолив театр на посаді директора. Неодноразово організовував успішні гастролі по містах України та зарубіжжя.
Вітаємо пана Анатолія з переобранням на посаду та бажаємо творчих успіхів!

Telegram Channel