Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Іконописець продає образ Святого Петра на порятунок маленької ковельчанки

Волинь-нова

Іконописець продає образ Святого Петра на порятунок маленької ковельчанки

Сакральну картину виставили на аукціон, щоб допомогти Настуні Абрамчук у дороговартісному лікуванні за кордоном й укріпити віру, символом якої є Петро. Початкова ціна 300 гривень

Як написав у "Фейсбуці" волонтер Руслан Кашаюк, це робота його близького товариша - Владислава - людини із великим серцем. 



Дивлячись на цей Святий образ, люди будуть бачити цю вузеньку, але таку бажану дорогу, дорогу в Життя.



За кілька тижнів - святих апостолів Петра і Павла. Вже символічно Св. Петро приходить нам на допомогу, укріпляє нас вірою, а його образ служить на благі справи.


"Отож, сакральна картина у виконанні ВладаВладислав Русланович - хлопець з величезним серцем. Маю велику надію, що в подальшому вона стане іконою, дивлячись на цей Святий образ, люди будуть бачити цю вузеньку, але таку бажану дорогу, дорогу в Життя. З цією роботою можете привітати близького Вам Петра і головне - допомогти Настуні, укріпити віру їх родини, символом якої є Петро. Любов врятує світ!", - йдеться у дописі.


Початкова ціна 300грн.


Настуня Абрамчук вже третій тиждень перебуває на лікуванні у турецькій клініці. Щотижня на утримання дитини йде по 10 тисяч доларів, а операція за об’єктивних причин відкладається - у неї висока температура, високий тиск, проблеми з легенями, внутрішня інфекція. Та шанси врятувати дівчинку є. Батьки дякують кожній Людині за кожну копійку для одужання донечки.


Картка Привату Сергія Абрамчука 4149 4996 4811 1977

Telegram Channel