Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Спартакіада: журналісти «Волині-нової» і під дощем не розмокли – і суперників за пояс заткнули! (фото, відео)

Волинь-нова

Спартакіада: журналісти «Волині-нової» і під дощем не розмокли – і суперників за пояс заткнули! (фото, відео)

Колектив редакції газети «Волинь-нова» вдруге поспіль виборов перше місце на обласних змаганнях серед працівників ЗМІ, які допоміг організувати Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Сергій ХОМІНСЬКИЙ


ХІІІ обласна журналістська спартакіада «Спорт для всіх – запорука здоров’я» відбулась минулими вихідними на базі оздоровчого центру журналістів «Світязь».
Під час змагань акули пера, попри дощову і прохолодну погоду, яскраво демонстрували – вони вміють бути і швидкими, і вправними, і влучними! Журналісти змагались у плаванні, настільному тенісі, шахах, шашках, дартсі, перетягуванні линви, естафеті.



«Золота рибка» «Волині-нової» Христина Снічук принесла рідній газеті не лише шосте «золото», – а й перемогу в загальному заліку!!!




Суперники на нинішню спартакіаду їхали вкрай мотивованими. Адже торік «Волинь-нова» випередила усіх і посіла перше місце! Тож цьогоріч редакція нашої газети хотіла повторити свій успіх і відстояти звання чемпіона – а колеги з інших ЗМІ, звісно, неабияк прагнули реваншу…
Боротьба справді видалась вкрай напруженою та цікавою. Перед останнім видом змагань – жіночим плаванням – в лідерах були команди газети «Волинь-нова» та «Телеінформу» (Волинське телебачення), які заробили по 23 бали. Тож «Золота рибка» «Волині-нової» Христина Снічук принесла рідній газеті не лише шосте «золото», – а й перемогу в загальному заліку!!! Яка ще раз доводить – минулорічне перше місце було невипадковим.
«Телеінформ» цьогоріч посів другу позицію, газета «Вісник+К» – третю (Детальний репортаж читайте згодом у друкованій «Волині-новій» і на сайті www.volyn.com.ua).


На фото: «We Are the Champions!!!»


Фото Олександра ФІЛЮКА.


Telegram Channel