Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

На Львівщині водій спричинив аварію, а потім навмисно збив потерпілого

У п'ятницю, 7 липня, винуватець ДТП провіз на капоті водія іншого автомобіля, коли той вирішив зателефонувати до поліції

Правоохоронці попередньо встановили, що 43-річний місцевий мешканець за кермом Skoda Rapid пригальмував, аби пропустити транспортний засіб, який виїжджав із заїзду. В цей момент у нього в'їхав автомобіль BMW 728, який рухався позаду без дотримання безпечної дистанції, йдеться у повідомленні прес-служби ГУ НП у Львівській області.



Коли потерпілий телефонував, водій BMW продовжив рух, «закинув» чоловіка на капот і провіз таким чином на відстань до 400 м.



«Після зіткнення самбірчанин вийшов із салону, аби оглянути машину та викликати поліцію на місце пригоди. Коли він телефонував, водій BMW продовжив рух, «закинув» чоловіка на капот і провіз таким чином на відстань до 400 м. Коли потерпілий впав на землю, зловмисник втік з місця пригоди», – йдеться у повідомленні прес-служби поліції.


Травмований самбірчанин доставлений до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійними саднами лівого передпліччя, живота і лівої гомілки.
За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту).
Вчинення цього злочину карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або ж обмеженням волі на строк до трьох років.
Правоохоронці встановлюють особу зловмисника та обставини події. Досудове розслідування триває.

Telegram Channel