Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Бодіфлекс: станьте стрункішими й бадьорішими

Волинь-нова

Бодіфлекс: станьте стрункішими й бадьорішими

Сьогодні ведуча «оздоровчого відеорозділу» сайту «Волинь-нова» Ольга Філюк пропонує тренування із застосуванням елементів дихальної гімнастики, засновницею якої є американка Гріг Чайлдерс

Система Бодіфлекс поєднує статичні вправи та особливий вид аеробного дихання. Завдяки цьому організм насичується киснем, який сприяє розщепленню жирів, а одночасно ми зміцнюємо м’язи, поліпшуємо тонус шкіри.



Під час виконання вправ можливе легке запаморочення. Не лякайтесь — це тимчасово.



Отже, основне у Бодіфлексі — правильне дихання, яке поділяється на 5 етапів:
1 — повільний видих ротом. Ви маєте видихнути все повітря.
2 — швидкий вдих носом. Потрібно вдихнути максимальну кількість повітря.
3 — різкий видих ротом. Основне завдання на цьому етапі якомога швидше з максимальною силою виштовхнути повітря з легень.
4 — затримка дихання. Після швидкого видиху втягнути живіт, не вдихаючи при цьому повітря. Має виникнути таке відчуття, начебто шлунок ховається під ребра. Саме у цьому положенні виконуються усі вправи.
5 — вдих носом. Після виконання вправи спокійно та глибоко вдихніть повітря.
Приступайте до вправ тільки після освоєння техніки дихання.
1. Вихідне положення: ноги нарізно, руки — на поясі. Виконуємо дихання. На втягнутому животі робимо нахил вперед на прямих ногах. Спина пряма, паралельно підлозі. Руки — в сторони. Кожну вправу виконуємо по три рази.
2. Вихідне положення, як у попередній вправі. На затримці дихання тягнемось вбік. Руки — в сторони. Рахуємо до восьми та вдихаємо. Тепер — в інший бік.
3. Вихідне положення — широка стійка, носок — на 45 градусів. На втягнутому животі присідаємо та тягнемось руками вгору. Ви маєте відчувати напруження у м’язах рук, ніг, спини та живота, рахуєте до восьми.
4. Лягаємо на спину – ноги зігнуті, руки вздовж корпуса. Виконуємо дихання. На затримці піднімаємось вгору, торкаючись пальцями стопи.
Далі лежачи виконуємо дихання, піднімаємо прямі ноги та рахуємо до восьми.
5. З положення стоячи на колінах на затримці дихання піднімаємо пряму ногу та руку по діагоналі, при цьому відчуєте напруження м’язів спини.
Під час виконання вправ можливе легке запаморочення. Не лякайтесь — це тимчасово. Коли організм звикне до великої кількості кисню, що насичує організм, дискомфорт мине.
Тренуйтеся з нами та будьте здорові з сайтом volyn.com.ua.







Telegram Channel