Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
А Сергій Гринь міг подарувати «Вересу» і перемогу…

Волинь-нова

А Сергій Гринь міг подарувати «Вересу» і перемогу…

На 77-ій хвилині матчу форвард рівнян не зміг реалізувати вихід сам-на-сам із воротарем маріупольцем Рустамом Худжамовим

Петро ПАС


Українська Прем’єр-ліга-2018. 1 тур. «Маріуполь» (Маріуполь) – «Верес» (Рівне) – 0:0.


Цей момент на 77-ій хвилині був чи не єдиною найгострішою атакою рівнян за увесь матч (ще можна пригадати штрафний у виконанні Євгена Морозенка на останніх хвилинах гри).



Можна вважати доволі прийнятним дебют Юрія Вірта і його «Вереса» у Прем’єр-лізі.



Адже ініціативою протягом усієї гри володіли господарі поля і мали не одну можливість, щоб перехилити шальки терезів на свою користь. Але чудово діяв у рамці воротар рівнян Олександр Бандура, а ще виділявся безстрашними діями у захисті екс-капітан луцької «Волині» Сергій Сімінін. Він стелився під кожен м’яч.


Тому, зважаючи на те, як складалася ситуація на полі, можна вважати доволі прийнятним дебют Юрія Вірта і його «Вереса» у Прем’єр-лізі. Чого не скажеш, як стартувала луцька «Волинь», яка у 1 турі Першої ліги програла чернігівській «Десні» – 0:1.


До речі, на післяматчевій прес-конференції головний тренер маріупольців Олександр Севидов заявив, що навіть старожилам Прем’єр -Ліги матчі проти «Маріуполя» і «Вереса» не будуть легкою прогулянкою.


Тим часом інформаційна служба Народного Клубу «Верес» (Рівне) розмістила післяматчеве інтерв’ю свого наставника Юрія Вірта:


–Вважаю, що у першому таймі ми відіграли добре. «Маріуполь» практично не мав гольових моментів. За виключенням заключних трьох хвилин. Другий тайм, звичайно, хотілося розпочати зовсім по-іншому. Ми часто помилялися. Господарі могли забити. Я після гри подякував Саші Бандурі. У декількох епізодах він нас серйозно виручив.



Господарі могли забити. Я після гри подякував Саші Бандурі.



Ми також мали свої гольові моменти. Непогано виходили з оборони в атаку. Але не вистачало останнього пасу і завершального удару. Якби трохи везіння – могли б поїхати з Маріуполя із трьома очками. Я задоволений і грою, і результатом.


– Як почуваєтеся в якості головного тренера?


– Звикаю. Звісно, було хвилювання. Адже це перша гра на рівні Прем`єр-ліги. Розумів, що важливо здобути результат і продемонструвати хорошу гру. Але ми зараз створюємо нову команду. На поле у старті вийшли одразу вісім новачків. Хлопці мали доволі мало часу, аби зігратися. І у заявці в нас поки лише 17 футболістів. Тому, попереду ще багато роботи. Сподіваюся, що у нас все вийде.


– Що можете сказати про «проблему Маріуполя»? Два клуби Прем`єр-ліги досі відмовляються сюди їхати...


– Ми були тут три дні. Все було добре. І з супроводом, і з безпекою. Не розумію, чому сюди не хочуть їхати.

Telegram Channel