Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
«Літня школа мистецтв» у Володимирі-Волинському завершилася майстер-класом із батику (фото)

Волинь-нова

«Літня школа мистецтв» у Володимирі-Волинському завершилася майстер-класом із батику (фото)

Ідейними натхненниками створення школи та її організаторами стали Ірина Надюкова-молодша та її мама Ірина Надюкова-старша


Ірина Надюкова молодша, яка свого часу навчалася за обміном у США, навіть «вибила» на міську Літню школу мистецтв американський грант.



Майстер-класом із батику завершила свою роботу Володимир-Волинська «Літня школа мистецтв», ідейними натхненниками створення якої, а також її організаторами, стали Ірина Надюкова (донька) та Ірина Надюкова старша (мама) – викладач Володимир-Волинської дитячої художньої школи, інформує Володимир-Волинська міська рада.


Ідею створення та діяльності такої школи підтримав виконавчий комітет міської ради, а Ірина Надюкова молодша, яка свого часу навчалася за обміном у США, навіть «вибила» на міську Літню школу мистецтв американський грант.


На завершення діяльності школи, принаймні, в цьому році, і на знак вдячності за ентузіазм та роботу заступник Володимир-Волинського міського голови Лариса Кулікова вручила Ірині Надюковій молодшій Подяку Володимир-Волинського міського голови, квіти та солодощі, після чого з охотою долучилася до майстер-класу.






Telegram Channel