Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині відкрили три нових лісових дороги

Волинь-нова

На Волині відкрили три нових лісових дороги

На базі ДП «Колківське ЛГ», ДП «Поліське ЛГ» та ДП «Маневицьке ЛГ» відбулася виїзна виробнича семінар–нарада директорів лісогосподарських підприємств


Загалом цього дня було введено в експлуатацію 22,5 км лісових доріг.



На базі ДП «Колківське ЛГ», ДП «Поліське ЛГ» та ДП «Маневицьке ЛГ» відбулася виїзна виробнича семінар–нарада директорів лісогосподарських підприємств, повідомляє прес-служба Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства. Її провів начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко разом зі своїми заступниками Віктором Сахнюком та Олександром Рибчинським. Окрім директорського корпусу, до семінару–наради на певних етапах долучалися сільський голова Велико–Оснівської сільської ради Сергій Ковбасюк та сільський староста села Галузія Маневицького району Іван Шпак, лісничі та майстри лісу.


Головною темою семінару–наради була розбудова лісотранспортної дорожньої мережі. Цього дня начальник лісоуправління Олександр Кватирко з директорами та сільськими головами перерізали три стрічки, відкривши три дороги у масивах усіх трьох лісогосподарств. Загалом цього дня було введено в експлуатацію 22,5 км лісових доріг. Разом проінспектували якість дорожнього полотна, оглянули інфраструктуру – знаки, вказівники, інформаційно–просвітницькі білборди, рекреаційні пункти, пожежні водойми. Інтенсивний графік роботи дозволив висвітлити цілий ряд інших надзвичайно важливих для лісогосподарювання тем. Зокрема, організатори семінару–наради особливу увагу загострили на методах лісовідновлення та доглядах за культурами.


Не залишилися поза увагою новітні методики заготівлі деревини. Учасники семінару–наради також познайомилися з веденням еклектронного обліку деревини. А ще відвідали відбудоване Колківське та капітально реконструйоване Осницьке лісництва. Не оминули увагою і тему ведення мисливського господарства, побувавши на мисливському комплексі ДП «Маневицьке ЛГ», де оглянули вольєр для диких свиней, фазанарій, будиночок мисливця.






Telegram Channel