Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

«Не хочу нікого ображати, але при Романюку не смерділо»

Про це заявив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик під час обговорення проблеми з неприємним запахом в обласному центрі

Кость ГАРБАРЧУК



Після перевірки ряду підприємств, однією з основних причин неприємного запаху є робота та ТзОВ «Біопаливно-енергетична компанія» та ПАТ «Гнідавський цукровий завод».



На оперативній нараді з інформацією про джерела смороду в Луцьку виступав начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Ткачук. За його словами, після перевірки ряду підприємств, однією з основних причин неприємного запаху є робота та ТзОВ «Біопаливно-енергетична компанія» та ПАТ «Гнідавський цукровий завод».


Також додатково цьому сприяли очисні споруди в селах Вишків, Княгинінок та Рокині. Його доповідь коментував голова ОДА Володимир Гунчик, який розкритикував міську владу обласного центру.


Нинішній секретар Луцькради Григорій Пустовіт, присутній на селекторній нараді в студії, у відповідь почав звинувачувати обласну виконавчу владу, на що керівник облдержадміністрації відповів:


– Не хочу нікого ображати, але при Романюку не смерділо! – й попросив вимкнути мікрофон Григорію Пустовіту.

Telegram Channel