Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Вдалі торги поповнили міську казну

У Нововолинську «пустили з молотка» колишній кінотеатр і недобудовану поліклініку

Роксолана ВИШНЕВИЧ


Минулої п’ятниці у Нововолинську на аукціоні в міській раді було продано два знакові об’єкти – колишній кінотеатр, що в центрі міста на бульварі Шевченка, і недобудовану поліклініку поблизу центральної міської лікарні.



Спеціалісти кажуть, що це невисока ціна. Але більше бажаючих позмагатися стати власником нерухомості у вигідному місці не знайшлося.



На кінотеатр було два претенденти. Будівлю площею 1149 квадратних метрів придбав за 4 мільйони 692 тисячі гривень місцевий підприємець, колишній депутат міської ради Юрій Сиротюк. Після реконструкції у приміщенні кінотеатру він планує зробити дитячий розважальний центр, де розмістити кінотеатр, різні гральні автомати та лабіринти, а також безалкогольне кафе.


А от незавершене приміщення поліклініки на 600 місць, яке давно вже записали у список довгобудів, і прилеглу до нього земельну ділянку площею 0.194 га, купила підприємець з Володимир-Волинського району Олена Цьось. За об’єкт з цільовим призначенням – медичний центр – жінка виклала 786 тисяч гривень. Спеціалісти кажуть, що це невисока ціна. Але більше бажаючих позмагатися стати власником нерухомості  у вигідному місці не знайшлося.

Telegram Channel