Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
У Луцьку запрацювала бібліоспортарена

Волинь-нова

У Луцьку запрацювала бібліоспортарена

Спортивно-розважальну програму підготували бібліотекарі Юлія Аркушин та Вікторія Гут


Бібліотекарі Юлія Аркушин та Вікторія Гут підготували цікаву спортивно-розважальну програму, де всі мали можливість стати учасниками спортивних перегонів, командних конкурсів, вікторин, активних руханок, оздоровчої гімнастики з елементами вправ йоги.



Літо – пора канікул для дітей і відпусток для дорослих. Лише бібліотеки, які працюють для дітей, не відпочивають, бо є заради кого працювати, є про що і кому розповідати, показувати, творити, веселитись. Працівники центральної бібліотеки для дітей запросили дітлахів на імпровізовану бібліоспортарену. На майданчик біля книгозбірні на звуки веселої музики збіглось чимало малечі, повідомляє директор бібліотеки Ніна Бочарова.


Бібліотекарі Юлія Аркушин та Вікторія Гут підготували цікаву спортивно-розважальну програму, де всі мали можливість стати учасниками спортивних перегонів, командних конкурсів, вікторин, активних руханок, оздоровчої гімнастики з елементами вправ йоги. Діти провели один для одного майстер-клас з використанням нинішньої улюбленої іграшки спінера, показавши чимало трюків, які вже самі навчились виконувати досконало.


До веселих спортивних змагань активно долучились і батьки дітей та й просто перехожі, які проходили повз бібліотеку. А ще діти мали можливість познайомитись з новими книгами про спорт і здоровий спосіб життя, переглянути енциклопедії і дізнатись про цікаві дозвілєві ігри , які можна проводити з друзями дома, на вулиці і звичайно у бібліотеці.


Відтепер, кожного вівторка, у бібліотеці на Грушевського,1 для всіх охочих буде працювати бібліотспортарена, де кожен віднайде свою забаву, свою гру і друзів.


Telegram Channel