Курси НБУ $ 39.53 € 42.31

А на Горохівщині усе телефонують: «Ваш син у поліції – можемо порішати»

Цього разу, на щастя, шахраї впіймали облизня

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Цими днями  у Горохівський відділ поліції ГУНП у Волинській області знову надійшло відразу два тривожні повідомлення від жителів району про те, що незнайомі особи в телефонному режимі під різними приводами спонукали їх назвати свої банківські реквізити, номери карток тощо.



Горохівські правоохоронці вже вкотре закликають жителів району бути мудрими і пильними, щоб не картати себе за необдумане чи поспішне рішення.



 Добре, що цього разу шахраї натрапили на обачних горохівчан, які розумно відреагували на провокаційні пропозиції дурисвітів і зателефонували 102.


На жаль, попри постійні застереження горохівських поліцейських не вступати у спілкування зі сумнівними продавцями і покупцями на своїх подвір’ях по телефону – з особами, які відрекомендовуються працівниками банків чи правозахисниками, котрі пропонують рятувати своїх рідних від криміналу, перерахувавши певні суми грошей на вказані рахунки, мешканці району продовжують потрапляти у тенета шахраїв. Від збитків зазвичай бідкаються довірливі і нерозсудливі.


Тому горохівські правоохоронці вже вкотре закликають жителів району бути мудрими і пильними, щоб не картати себе за необдумане чи поспішне рішення. Просять телефонувати 102,  зауваживши підозрілих осіб у населених пунктах.  Наголошують, що ймовірність затримати зловмисника більша по «гарячих» слідах.

Telegram Channel