Курси НБУ $ 39.40 € 42.34

Беріть приклад із волинських Стариків!

На Горохівщині завдяки спільному єднанні громади місцева малеча отримала казкове містечко

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Велика дитяча мрія найменшеньких жителів села Стариків мати дитячий майданчик здійснилася нещодавно завдяки ініціативі Перемильського сільського голови Надії Маселко і підтримці всіх, хто з любов’ю до своєї батьківщини дбає про її майбутнє.



Малята у Стариках і Перемилі вже мають свої карусельки.



Милі різнокольоровістю гойдалки,  гірка, каруселька, балансир, словом, міні-ігрове містечко тепер є окрасою села. Його придбали за кошти сільського бюджету, а безкорисливо облаштували  стариківські господарі.


– Я ще не встигла доїхати у Старики, як чоловіки вже зійшлися у чималий гурт із потрібними інструментами, а головне – з бажанням зробити хорошу справу для найдорожчих мешканців села, – розповідала Надія Маселко з гордістю за Володимира Шмігеля, Володимира Акуленка, Ярослава Зеленського, Сергія Данилюка, Костянтина Подольця, Петра Новосада, Юрія Залевського, Юрія Адамського, Романа Ошуркевича, Віталія Надашкевича та інших.


Більше того, щоб дітвора почувалася затишно і безпечно, хазяйновите товариство обгородило всеньку територію ФАПу, на якій  облаштований дитячий майданчик, брати Юрій і Іван Трикуші безкорисливо подарували хлопченятам дитячі футбольні ворота, а сільські умільці власноруч змайстрували пісочницю.


Не минув  і місяць, як ідентичне казкове містечко з’явилося у Перемилі. Звісно, безтурботній малечі все одно, хто створив ідилію для її відпочинку, але мами і татусі, всі мешканці села вдячними словами переповіли, що куплений за гроші зі сільської казни дитячий майданчик установили Дмитро Киричук, Віталій Починюк, Микола Нижник, Юрій Пасічник, Олександр Шевчук і депутат Перемильської сільської ради Володимир Боярчук.

Telegram Channel