Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

У Луцьку відбудеться джазовий фестиваль

25-27 серпня у Луцькому замку проходитиме Х Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2017»

Луцький джазовий клуб спільно з Громадською організацією «Принцип» під патронатом Генерального консульства Республіки Польща в м. Луцьку запланували провести Х Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2017».



Фестиваль відбудеться за сприяння Управління культури Волинської облдержадміністрації, департаменту культури Луцької міської ради та Волинської обласної філармонії.



Цьогорічна неймовірна джазова програма даруватиме гостям фестивалю незабутню феєрію якісної музики від понад 80 музикантів з восьми країн світу, зокрема, запальні мотиви від першого українського сальса оркестру «Dislocados», музичні емоції від всесвітньо відомого виконавця блюзу Кіта Данна, загадкової і космічної Каті Чілі та ще багато неймовірного можна буде почути за три фестивальних дні в Луцькому замку. Окрім музичної частини запланована фотовиставка з попередніх фестивалів, відкриття 23 серпня об 14:00 годині у галереї мистецтв ВОНСХУ, а також на території замку діятимуть цікаві культурні ексклюзиви, майстер-класи від художників, гончарів тощо. Квитки можна придбати на сайті kasa.in.ua або за телефоном 066 – 000 – 07 – 54, а також в касах м. Луцька: музичний магазин «Кобза», вул. Стрілецька, 31 та музичний магазин «Медісон», вул. Лесі Українки, 17. Ціна – від 60 до 100 гривень (на один день), частина коштів піде на благодійність.
Початок о 18:00 годині.


 


 


 

Telegram Channel