Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
«Цуманська пуща» презентує унікальний туристичний автомаршрут

Волинь-нова

«Цуманська пуща» презентує унікальний туристичний автомаршрут

Його можна проїхати, не повторюючи дороги

Працівники відділу еколого-освітньої та рекреаційної роботи національного природного парку «Цуманська пуща» розробили новий захопливий туристичний автомаршрут «Довкола Цуманської пущі», інформує установа.



Протяжність маршруту близько 200 км. Туристи можуть на свій вибір обрати пункти зупинки.



Це кільцевий маршрут, який пролягає територією Ківерцівського району Волинської області та частково Рівненською областю.


Мета його – познайомити українців із рідним краєм. Подорожуючі зможуть побачити, як історико-культурні пам`ятки, так і мальовничі місця природи. Значною частиною маршрут пролягає через національний природний парк «Цуманська пуща» та прилеглі території.


Протяжність маршруту близько 200 км. Туристи можуть на свій вибір обрати пункти зупинки. Маршрут пролягає асфальтованими дорогами.


Цей маршрут буде привабливим як для школярів та студентів, так і для сімей із дітьми. Перевагою його є те, що він рівновіддалений від обласних центрів – Луцька та Рівного і можна його проїхати не повторюючи дороги. Також він розрахований на туристів, які не мають вдосталь часу, для піших чи велоподорожей, або фізично не підготовлених до тривалих туристичних навантажень. Тому, за 1-2 дні можна максимально багато побачити цікавинок, не виснаживши себе.


Маршрут опублікований на сайті парку. Його тестування відбувалося у 2016 році.

Telegram Channel