Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Горохівчанин із гітарою зачарував Волинь

Волинь-нова

Горохівчанин із гітарою зачарував Волинь

Тріумфом для Михайла Друзяка (на фото) закінчився ІІ фестиваль повстанської пісні «Вовчак. Волинська Січ»

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Цими днями Горохівщину, знану талантами піснярів і музикантів, уже вкотре прославив своїм голосом, співом і музикою Михайло Друзюк – викладач класу гітари Берестечківської музичної школи, музичний керівник ДНЗ «Малятко» соліст-вокаліст народного аматорського гурту «Берест» будинку культури м.Берестечка, рок-гурту «DE? СЕНС» (м.Львів), улюбленець публіки, яка цінує Божий дар митця і його натхненну працю, сценічну культуру та індивідуальність.



Дійство відбулося на території Боблівської сільської ради Турійського району.



Вибравши зі скарбниці народної творчості для виконання пісні «Їхав козак із Дону», «Ой там у лузі, при дорозі» пан Михайло  виступив на ІІ фестивалі повстанської пісні «Вовчак. Волинська Січ».   Дійство відбулося на території Боблівської сільської ради Турійського району. У ньому взяли участь понад 300 митців. Спів гітариста з Горохівщини глядачі слухали, наче зачаровані його душевним сяйвом. Майстерність Михайла високо відзначив голова компетентного журі, Народний артист України, керівник Заслуженого народного ансамблю пісні і танцю «Колос» Олександр Огороднік.


На згадку про високодуховний злет патріотів Михайло Друзюк, усі учасники фестивалю «Вовчак. Волинська Січ» отримали від організаторів дипломи і призи.


Фестиваль запам’ятається його  творцям і шанувальникам презентацією нових книг письменників із Горохівщини Юрка Вовка і Андрія Криштальського.


Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel