Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Скандальний провісник назвав точну дату початку Третьої світової

Волинь-нова

Скандальний провісник назвав точну дату початку Третьої світової

Запам’ятайте: 13 жовтня 2017 року

Скандальний провісник і самопроголошений «посланець Бога» Гораціо Вільєгас повідомив, коли розпочнеться Третя світова війна, інформує znay.ua.



«Я бачив, як люди бігали всюди, намагаючись сховатися від вогняних куль, які падали з неба. Вони символізують ядерні ракети, які падатимуть на міста і людей по всьому світу».



Португальський ясновидець ще в 2015 році передбачив перемогу мільярдера Дональда Трампа на виборах у США. Однак, незважаючи на потрапляння в яблучко, над пророком і його прогнозами продовжують насміхатися в мережі.


Цього разу Вільєгас вирішив розповісти про Третю світову, початок якої намагаються вгадати всі ясновидці на планеті. За словами Гораціо, війна почнеться з нападу США на Сирію. Статися це має 13 жовтня 2017 року.


«Саме в цей день, згідно католицькій вірі, Богоматір відвідала село в Португалії, аби попередити людей, що, якщо її прохання про переведення Росії в християнську віру не будуть дотримані, Бог буде використовувати цю країну, щоб завдати шкоди світу», – йдеться у статті Daily Star.


За словами Вільєгаса, у своїх «дослідженнях» він використовував передбачення Нострадамуса, який писав: «Мабус скоро помре, а потім прийде страшне знищення людей і тварин. Одразу побачимо помсту, спрагу, голод, коли пройде комета».


Гораціо переконаний: Мабус – не хто інший як президент Сирії Башар Асад.


«Якщо Асад буде підданий бомбардуванню і вбитий, це означатиме, що пророцтво збувається», – заявив ясновидець.


Смерть Асада потягне за собою цілу низку нещасть, серед яких – ядерна війна між США і Північною Кореєю.


«Я бачив, як люди бігали всюди, намагаючись сховатися від вогняних куль, які падали з неба. Вони символізують ядерні ракети, які падатимуть на міста і людей по всьому світу», – розповів Вільєгас.


Ну, що ж, подивимося, наскільки правдивим виявиться це передбачення. Незважаючи на те, що Трамп і Кім Чен Ин продовжують обмінюватися погрозами, ймовірність того, що хтось із них пожертвує мільйонами життів і все ж натисне на «червону кнопку» не така велика, як хотілося б Гораціо.

Telegram Channel