Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Якщо влада не наведе порядок у Луцьку, то за це візьмуться військові (Відео. Фото)

Волинь-нова

Якщо влада не наведе порядок у Луцьку, то за це візьмуться військові (Відео. Фото)

Вчора у Луцьку активісти Національного корпусу, ГФ "Національні дружини Волинь", ветерани, учасники АТО та патріотичні організації і небайдужі громадяни зібрались на Київському майдані, щоб передати зверненя Президенту та правоохоронним органам щодо ситуації у місті

У заяві йдеться про те, що місто Луцьк стає небезпечним місцем для людей і свідомих громадян, які мають 



Якщо державні органи не зможуть навезти лад і порядок у місті, зупинити те беззаконня, яке відбувається кожного дня, то тоді ми візьмемось за справу і нарешті наведемо порядок



відмінну думку та погляди від власника "Варти Порядку" олігарха Ігоря Палиці.


Зокрема за останній рік було здійсненно кілька підпалів автомобілів, побиття громадських активістів, підпали ресторанів, напад та незаконне стеження за головою Волинського осередку Національного корпусу Андрій Д'яченко.


Зокрема Андрій Д'яченко під час виступу зазначив "Якщо державні органи не зможуть навезти лад і порядок у місті, зупинити те беззаконня, яке відбувається кожного дня, то тоді ми візьмемось за справу і нарешті наведемо порядок", йдеться на сторінці Національного корпусу Волинь у "Фейсбуці".


А екс-командир роти батальону «Айдар», а нині нароодний депутат України Ігор Лапін написав у соціальній мережі: "Право сили державі а сила права народу. Якщо силові структури нас не зможуть захистити, ми залишаємо за собою право захищати себе самі". Також він розмістив на своїй сторінці у "Фейсбуці" звернення учасників АТО до Президента України, СБУ, МВС та ГПУ, щодо "злочинної діяльності приватної арміїі" у Луцьку.







Telegram Channel