Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки атестовуватиме претендентів на державну службу щодо володіння українською мовою

Волинь-нова

Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки атестовуватиме претендентів на державну службу щодо володіння українською мовою

Порядок проведення у СНУ імені Лесі Українки атестації осіб, які претендують на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою розроблено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 301 від 26.04.2017 р. «Про організацію проведення атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою» та «Порядку атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою»

Для організації та проведення атестації, ректор університету Ігор Коцан затвердив склад  атестаційної комісії. Усього у її складі буде 5 спеціалістів-знавців мови. Головою призначено Богдан Світлану Калениківну, кандидата філологічних наук, професор кафедри історії та культури української мови.


У засіданні атестаційної комісії можуть брати участь представники громадських об’єднань, які не менш як за п’ять календарних днів до початку проведення атестації звернулися з письмовою заявою до ректора університету та отримали відповідний дозвіл. Представники громадських об’єднань мають право спостерігати за порядком проведення атестації та повідомляти ректора університету про випадки порушення.


Атестаційна комісія працюватиме за графіком сесій:



Державна атестація проходитиме за адресою:


м. Луцьк, вул. Винниченка, 30–а. Корпус  № 8 – H, аудиторія 407.


Реєстрація учасників атестації здійснюється шляхом подання електронної заявки, а в день проведення атестації учасник подає секретарю комісії письмову заяву про участь у атестації (Зразок письмової заяви), яку погоджує секретар та голова атестаційної комісії. Разом із заявою учасники атестації подають копії квитанцій (2 квитанції: за державну атестацію; за посвідчення).


Вартість:


індивідуальна атестація – 1960 грн + 35 грн за посвідчення;


атестація за умови формування групи з 5 осіб – 1210 грн + 35 грн за посвідчення.

Telegram Channel