Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Автопригода забрала п’ять життів

Ця надзвичайна подія сталася поблизу села Іванівка на Рівненщині

Валентин СТАВСЬКИЙ


На місці трагедії слідчо-оперативна група встановила, що 27-річний водій автомобіля «Нісан Кросовер», житель міста Черкаси, не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя. Після цього іномарку занесло на смугу зустрічного руху, де вона зіткнулася із «Фольксвагеном Кадді», за кермом якого був 69-річний лучанин.



27-річний водій автомобіля «Нісан Кросовер» не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя.



Унаслідок ДТП загинули водій і двоє пасажирів кросовера – 24-річна вагітна жінка і 19-річний житель Черкаської області. Як з’ясувалося, загиблий водій працював у правоохоронних органах Черкаської області. За даними патрульних, родина поліцейського поверталася з Польщі, оскільки мала з собою іноземні паспорти і речі для поїздки.


У салоні «Фольксвагена Кадді», крім водія, який загинув на місці, перебували ще четверо пасажирів — дружина водія і троє онуків. 63-річна жінка від отриманих травм померла у лікарні. Двох дівчаток віком 12 і 15 років госпіталізували у реанімаційне відділення, ще одну – 12-річну – у травматологічне відділення Сарненської центральної районної лікарні. Трьох онучок бабуся з дідусем везли до батьків, які живуть у Луцьку.


Досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України проводить прокуратора Рівненської області.  

Telegram Channel