Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Це безумство!»

Волинь-нова

«Це безумство!»

Так прокоментувала здобуття Кубка світу з маунтин­байку в олімпійській дисципліні крос–кантрі 24–річна велосипедистка з Луцька Яна Беломоіна

Петро ПАС

 


Цими днями на етапі Кубка світу в Канаді волинянка, яка виступає за американську команду CST, утретє в сезоні виграла «золото» і за один етап до фінішу стала недосяжною для переслідувачів. Перед заключним шостим етапом в українки – 1050 балів, а в її найближчої переслідувачки Лінди Індерганд зі Швейцарії – 655 балів.

 

 

 

« Лучанка взяла ровера в руки, закинула його на плече і перетнула фінішну лінію пішки.»

 

 

«Це безумство, я не знаю, що сказати з приводу цього Кубка світу. Це магічний сезон для мене, який дає мотивацію для Чемпіонату світу», – прокоментувала свій успіх Беломоіна.
Зазначимо, що наша землячка раніше також перемагала на Gold Trophy в німецькому Штрасберзі і на перегонах вищої категорії в австрійському Обертрауні. А в липні стала чемпіонкою Європи. Тоді переможний фініш Яни Беломоіної вийшов курйозним. Спортсменці вручили український прапор, проте він заплутався в колесі велосипеда. У підсумку лучанка взяла ровера в руки, закинула на плече і перетнула фінішну лінію пішки.

 

 

 

 

Telegram Channel