Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У ковельської малечі відібрали комп’ютери

Волинь-нова

У ковельської малечі відібрали комп’ютери

У Ковелі вже вдруге відбувся літній наметовий табір для підлітків «Острів». Це спільний проект братства храмового комплексу Почаївської ікони Божої Матері та монастиря св.Іоанна Предтечі на острові с.Вербка

Керівник табору – священик Роман Марчук, як і належить, звершив молебень «На початок всякої доброї справи» та, наголосивши на цілях і завданнях табору, благословив його учасників. Про це йдеться на сайті "Капличка.com".



Член братства Володимир Стрельников провів з молоддю бесіди на теми поведінки під час пожежі, блискавки та виявлення незнайомих предметів.



Прийшовши на монастирський острів, таборяни розпочали з найнеобхіднішого – вчилися самостійно розкладати намети та готували обід на багатті у казані.


Підліткам активно допомагали члени православного братства при храмі Почаївської ікони – навчали азів мандрівника, були за вожатих та брали на себе складні фізичні роботи.


Залишившись без смартфонів і планшетів, діти з радістю грали у футбол і бадмінтон, долучалися до військово-спортивних змагань, брали участь у різноманітних конкурсх, естафетах та квестах. І навіть звичайні пилка, молоток і викрутка здатні були надовго прикувати увагу найменших учасників табору, котрі тішилися можливістю бачити плоди праці власних рук.


Кожен день у таборі розпочинався та завершувався молитвою. А у вечері діти розпалювали велике багаття та мали можливість відверто поспілкуватися з священиком та один з одним.


Член братства Володимир Стрельников провів з молоддю бесіди на теми поведінки під час пожежі, блискавки та виявлення незнайомих предметів.


А енергійний Віталій Волосюк зранку до вечора з великим завзяттям вправлявся з таборянами у спортивних іграх та різноманітних змаганнях.


Мами підлітків на територію табору не допускалися (згідно правил заходу), а от участь татусів не тільки заохочувалася, але й була необхідною. І батьки відгукнулися, знайшли час та активно допомагали в проведенні табору.


Свіже повітря, духовно здорова атмосфера, нові знайомства та погляди на життя – це головний плід і наслідок підліткового наметового табору. Допобачення «Острів», тепло твого багаття ще довго буде зігрівати серця його учасників.







Telegram Channel