Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Лучани у Волновасі вклонилися пам’яті загиблих військовослужбовців 51-ї ОМБР

Делегація Луцької міської ради взяла участь у заходах з нагоди Дня міста Волноваха

Лучани вшанували загиблих у травні 2014 року військовослужбовців 51-ї ОМБР біля села Благодатне Волноваського району і поклали квіти до Пам'ятного хреста та меморіальної дошки.



Волиняни побували на місці зведення храму Святого Миколая Чудотворця, який будується на кошти волинських та волноваських меценатів і благодійників.



Керівники структурних підрозділів Луцької міської ради побували на місці зведення храму Святого Миколая Чудотворця, який будується на кошти волинських та волноваських меценатів і благодійників. Дерев’яна церква, котра незабаром з’явиться у Волновасі, має стати не тільки місцем для молитви, а осередком єдності між Сходом і Заходом України.


Вони також вклонилися світлій пам'яті оперуповноваженого Любомльського МРВ УСБУ у Волинській області капітана Віктора Манзика, який загинув 21 березня 2015 року, та вшанували загиблих 13 січня 2015 року пасажирів автобуса Златоустівка-Донецьк біля пам’ятного знаку, встановленого на місці трагедії. 


Делегація Луцької міської ради взяла участь в урочистій академії, присвяченій 136-й річниці створення міста - “Моя Волноваха — перлина моя степова”. Юрій Кирилюк передав присутнім вітання з нагоди Дня міста від виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Telegram Channel