Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ще одного високопосадовця спіймали з «липовим» дипломом

Волинь-нова

Ще одного високопосадовця спіймали з «липовим» дипломом

«Випускник КПІ» ніколи не вчився в КПІ

У розпорядження сайту Sport Arena потрапили документи, що проливають світло на серйозні махінації, в яких може бути замішаний перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, повідомляє УНІАН.



Згідно з даними, якими володіють журналісти, у 2014 році проти Костюченка прокуратура відкрила справу у зв'язку з нібито фальшивим дипломом Київського політехнічного інституту.



Згідно з даними, якими володіють журналісти, у 2014 році проти Костюченка прокуратура відкрила справу у зв'язку з нібито фальшивим дипломом Київського політехнічного інституту. За документами, які надали в КПІ, Вадим Костюченко не отримував диплом цього вузу. Інші матеріали доводять, що Костюченко використовував цей диплом для отримання ступеня магістра у ще двох вузах – Київському національному університеті (Інститут міжнародних відносин) та Національній академії державного управління при президентові України.


Завдяки цьому Костюченко отримав III ранг державного службовця. Потім, за часів Віктора Януковича, він став чиновником і працював у трьох державних структурах.


Крім того, раніше Костюченко двічі працював у «Динамо» – заступником керівника служби корпоративних програм та зв'язків з громадськістю (1999-2003 роки) і віце-президентом (2005-2010 роки). Костюченко запам'ятався в київському клубі протистоянням з уболівальниками ультрас.


В 2014 році Костюченко фігурував у ЗМІ як один з організаторів тітушек під час Майдану. Тим не менше, відразу після Революції Гідності він зумів вчасно прийняти правильну сторону. Його призначили на посаду керівника Приймальні громадян до Адміністрації Президента України.


За неофіційною інформацією Sport Arena, при перевірці документів і надійшов сигнал про перший підроблений диплом Вадима Костюченка. Нібито тодішній глава АП Борис Ложкін особисто віддав наказ розібратися з цього приводу. Правда почала спливати назовні, в жовтні 2014 року було навіть відкрито кримінальну справу за цим фактом. Але на той момент, Костюченко, схоже, встиг обзавестися зв'язками такого рівня, що примудрився зам'яти ціле кримінальне провадження проти самого себе. Матеріали справи пропали.

Telegram Channel