Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Суддю, яка давала хабар Холодницькому, заарештували з можливістю вийти під заставу

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 5 млн грн застави для судді Наталії Овчаренко, яка намагалася дати хабар у розмірі 300 тис. дол. керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар Генерального прокурора Лариса Сарган, передає УНН. 


«Судді Кіровського районного суду міста Дніпра Н.Овчаренко за клопотанням ГПУ слідчий суддя Печерського районного суду міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 5 млн грн», - повідомила Сарган.



Розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу голові цього ж суду ще триває.



За її словами, розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу голові цього ж суду ще триває.


Нагадаємо, Департамент економіки ГПУ з оперативним супроводом К СБУ за заявою керівника САП Холодницького про пропонування йому хабаря в розмірі 300 тис. дол. затримали «на гарячому» голову Кіровського районного суду міста Дніпро Геннадія Підберезного та суддю цього ж суду Наталію Овчаренко, які намагалися домовитися про закриття справи проти останньої.


Напередодні ВРП дала дозвіл на арешт Підберезного. При цьому у ВРП додали, що повернули Генпрокуратурі подання про надання згоди на утримання під вартою Овчаренко, адже вона втратила статус судді та вже звільнена з посади.

Telegram Channel