Курси НБУ $ 39.23 € 42.44

На нового військового прокурора сил АТО вже встигли «накопати» нічогенький «компромат»…

В армії ніколи не служив, затримувався за кермування автівкою напідпитку, має цілий «парк» дорогезної автомототехніки…

Новий керівник Військової прокуратури сил АТО Олег Ціцак задекларував будинок на 480 «квадратів», два авто, квадроцикл та байк Harley-Davidson.


Це видно у його декларації за 2016 рік, пише Українська правда з посиланням на «Bihus.info».



Як раніше з’ясувала закарпатська правозахисниця Лариса Ступак, службу у Збройних Силах України Олег Ціцак ніколи не проходив.



Ціцак володіє спортивним автомобілем BMW M5 2009 року випуску, Peugeot 307 2005 року випуску, квадроциклом Kawasaki 360 та брендовим мотоциклом Harley-Davidson Night Rod Special.


Також прокурор вказав у декларації право користування ще одним квадроциклом Yamaha Grizzly, кросовером Nissan Qashqai та причепом для транспортування мототехніки Excalibur S2-1500.


Також прокурор задекларував будинок площею 480 кв. м у селі Сторожниця поблизу Ужгорода та чверть квартири у Мукачеві на 90 «квадратів». А його дружина Людмила у 2016 році орендувала 50-метрову квартиру в Польщі.


Окрім цього, Ціцак володіє двома дорогими годинниками та гладкоствольною рушницею Merkel DF 65T та зберігає готівкою 120 тисяч гривень.


«Як раніше з’ясувала закарпатська правозахисниця Лариса Ступак, службу у Збройних Силах України Олег Ціцак ніколи не проходив, а військове звання «майор юстиції» йому було присвоєне в 2015 році у процесі переатестації. Також у 2014 році він прославився тим, що був затриманий ДАІ за керування автомобілем у нетверезому вигляді», – зазначає видання.


Як відомо, 21 вересня генпрокурор Юрій Луценко представив нового керівника Військової прокуратури сил АТО Олега Ціцака.


Луценко охарактеризував новопризначеного прокурора як дієвого і активного керівника та висловив переконання у його здатності правильно організувати роботу.

Telegram Channel