Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

АТО: поранено двоє наших воїнів (Відео)

Учора незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я

Як повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook, російсько-окупаційні угруповання не припиняли обстріли наших позицій на усіх напрямках, проте минулої доби ворог не застосовував мінометів та іншого важкого озброєння. 



Найбільша активність бойовиків була на Приморському напрямку.



Так, найбільша активність бойовиків була на Приморському напрямку. Наприкінці доби загарбники двічі з гранатометів і великокаліберних кулеметів били по укріпленнях української армії поблизу Водяного та Гнутового. 


На Донецькому напрямку з цієї ж зброї окупанти двічі відкривали вогонь на підступах до Світлодарська. А у районі Авдіївки та шахти Бутівка працювали ворожі великокаліберні кулемети. 


За уточненими даними, на Луганському напрямку близько 17 години бойовики розпочали обстріл з гранатомету і стрілецької зброї опорного пункту сил АТО біля Новозванівки. Наші військові жорстко відповіли ворогу. На жаль, у результаті цього протистояння отримав поранення один український захисник. Постраждалого одразу було госпіталізовано. Зараз стан його здоров’я – задовільний. Крім того, на цьому ж напрямку бойовики застосовували гранатомети неподалік Кримського, Донця і Валуйського.
Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. Під час 18 обстрілів, коли виникала загроза життю наших військових, сили АТО відривали вогонь у відповідь.


Унаслідок бойових дій двоє українських бійців отримали поранення. Втрати ворога уточнюються – https://www.youtube.com/watch?v=Y_EVezbEgIA&feature=youtu.be :


Telegram Channel