Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Ось так: лучанин здійснив 7 крадіжок!

Не перебирав ні мобільниками, ні «тушонками»

Наталія МУРАХЕВИЧ, прес-секретар прокурора Волині


 Луцька місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 38-річним раніше судимим чоловіком низки корисливих злочинів.



З березня по серпень цього року зловмисник вчинив 7 крадіжок з магазинів та помешкань лучан на суму майже 7000 грн.



 З березня по серпень цього року зловмисник вчинив 7 крадіжок з магазинів та помешкань лучан, викрадаючи гроші, продукти харчування, цигарки  – усього на майже 7000 грн.


Окрім того, чоловіка обвинувачують у вчиненні грабежів. Перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння, він у липні цього року відкрито викрав з прилавку ательє на Центральному ринку у Луцьку мобільний телефон. У серпні так само на очах у продавця зловмисник поцупив продукти харчування з прилавку магазину на проспекті Волі в обласному центрі.


 Незаконно проникнувши через вибиту шибку до будинку на вулиці Ковельській у Луцьку 14 серпня цього року, спритник нічим не поживився, адже  був викритий працівниками поліції, одному з яких він завдав тілесних ушкоджень. 


За кілька днів з будинку на цій самій вулиці він викрав жіночий гаманець з банківською карткою та документи – паспорт, свідоцтво про шлюб та свідоцтво про народження дитини.


Відтак чоловіка обвинувачують у порушенні недоторканності житла, вчиненні крадіжок, грабежів, умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, незаконному заволодінні паспортом та іншими важливими особистими документами (кримінальні правопорушення, передбачені ч.1 ст. 162, ч. ч. 2, 3 ст. 185, ч.2 ст. 15 ч.2 ст. 186, ч.2 ст. 186 КК України, ч.2 ст.345 та ч.3 ст. 357 КК України).


Невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

Telegram Channel