Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Автівка американських копів перетворилася на голуб’ятню – птахи звили гніздо прямісінько на капоті (фото)

Волинь-нова

Автівка американських копів перетворилася на голуб’ятню – птахи звили гніздо прямісінько на капоті (фото)

Руйнувати його поліцейські не стали – навпаки, взяли пернатих під усіляку опіку

Поліцейські міста Парма, США, знайшли на капоті службового автомобіля голуба, який звив гніздо. Але замість того, щоб проганяти птицю, вони подбали про неї, повідомляє Новое время.


Мабуть, Герті, так вони прозвали птицю, вважає, що поліцейський автомобіль – це досить затишне місце для гнізда. А поліцейські вирішили зробити його ще затишнішим.



Ми піклуємося про людей і тварин, наші офіцери взяли відповідальність за цю птицю, яку вони прозвали Герті, вони подбали про неї, щоб вона могла подбати про своє потомство в машині.



Помітивши, що Герті буде важко протистояти дощовій або жаркій погоді, поліцейські прикріпили на автомобіль навіс з парасольки.


Щоб бути на 100% впевненим, що ті, хто не знає, що машина тепер – голубник, не чіпатимуть її, правоохоронці огородили її жовтою стрічкою.


«Наші офіцери такі ж, як і всі інші люди. Ми піклуємося про людей і тварин, наші офіцери взяли відповідальність за цю птицю, яку вони прозвали Герті, вони подбали про неї, щоб вона могла подбати про своє потомство в машині», – розповів виданню The Dodo прес-секретар поліцейського відділення Парми Кевін Райлі: «Вони навіть накопали для неї черв'яків».

Telegram Channel