Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Сьогодні 33-й мікрорайон Луцька святкує День кварталу

Жителів та гостей 33-ого розважатиме зірковий гість - гурт ОT VINTA

Один з найбільших територіально і чисельно мікрорайонів Луцька – 33-й –  відзначає День кварталу. 8 жовтня урочисте масове дійство відбудеться на території ЗОШ №10. Початок о 13:00.



Кульмінація свята – розіграш й вручення 15 призів, серед яких велосипед, смартфон та смарт-годинник!



Тут подарують веселі розваги й цікаві заняття для дітей та дорослих. Присутні зможуть оцінити виступи музичних й танцювальних гуртів, взяти участь у майстер-класах з ліпки глиною, виготовленні художніх виробів, анімаційно-розважальній програмі з бульбашковим  шоу, «відірватися» з Dj Міньйоном на дитячій дискотеці, поспівати в караоке та отримати подарунки… І це ще не все: на спортивній арені відбуватимуться змагання з міні-футболу серед школярів мікрорайону та працюватиме зона дитячої легкої атлетики. А вихованці СК «Герць» продемонструють справжній бойовий гопак. Козаки пригощатимуть смачним козацьким кулішем, повідомляє tilkyrazom.com.


Також у програмі яскравий флешмоб «Тільки разом», відзначення шанованих жителів мікрорайону та кульмінація свята – розіграш й вручення 15 призів, серед яких велосипед, смартфон та смарт-годинник!  


На завершення – ЗІРКОВИЙ ГІСТЬ – відомий гурт ОT VINTA! А також укротека з Dj Арт!

Telegram Channel