Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Луцьких гуртів стане більше ще на один (фото, відео)

Волинь-нова

Луцьких гуртів стане більше ще на один (фото, відео)

«Мені здається, музика – космічна. Найбільш космічна із усіх мистецтв» – саме ці слова Ліни Костенко зринають у пам’яті, коли слухаєш композиції у виконанні молодого піаніста Мікаела Гюлазяна. Лучанин із вірменським корінням навчався у кращих викладачів, десять років провів у Києві, сьогодні ж радує слухачів майстерною грою на теренах рідного міста, будучи учасником одразу двох гуртів, які працюють у різних жанрах.

Марина ХАРЧУК


Мікаел народився у вірменському місті Спітак, але ще в дитинстві переїхав із сім’єю до Луцька, де й навчався грі. Піаніст розповідає, що з ранніх років долучався до світу класики, яку мама часто вмикала йому перед сном. Ще з того часу він хотів пов’язати своє життя з музикою. Свого часу грав в одному з київських гуртів, але згодом повернувся до Луцька. Тут став навчатися вокалу у Галини Конах, а потім і співпрацювати з нею. Зізнається, у планах – поєднувати гру і вокал.



Назву ми придумували досить довго, врешті-решт зупинилися на варіанті «Зворотний зв’язок». Хочемо записати альбом, думаю, за місяців 4–5 нам це вдасться. Працюємо ми в жанрі інді-рок, сподіваюся, наша творчість стане до вподоби слухачам.



Наразі ж Мікаел є учасником двох луцьких гуртів: перший – «Carlos Bandos» – джазовий, уже добре відомий місцевому загалу, другий – новостворений – працює у жанрі інді-рок. Щодо останнього піаніст розповідає: «Туди мене запросив мій друг Андрій Маслічук, який пише слова і музику для гурту. Фактично він і є його засновником. Назву ми придумували досить довго, врешті-решт зупинилися на варіанті «Зворотний зв’язок». Хочемо записати альбом, думаю, за місяців 4–5 нам це вдасться. Працюємо ми в жанрі інді-рок, сподіваюся, наша творчість стане до вподоби слухачам».


Більше про гурти, а також про здобутки і плани Мікаела Гюлазяна – у відео.




Виступ "Carlos Bandos" на Art Jazz Cooperation 2017

Telegram Channel