Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку впіймали серійного злодія (фото, відео)

Волинь-нова

У Луцьку впіймали серійного злодія (фото, відео)

Співробітники Луцького відділу поліції спільно із управлінням «КОРДу» ГУНП у Волинській області затримали 34-річного лучанина, якого обґрунтовано підозрюють у скоєні понад 10 крадіжок та грабежів

«Правопорушника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Слідчі вже оголосили йому про підозру у вчиненні грабежу та трьох крадіжок. Йдеться про скоєння злочинів, передбачених частинами 1 та 2 ст. 185, а також частиною 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання щодо обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - заначив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.



На початку жовтня зловмисник відкрито викрав майже 49 тис. грн.. із приміщення одного з підприємств на проспекті Волі в Луцьку.



Правоохоронці встановили, зокрема, причетність лучанина до крадіжки у жовтні мобільного телефону «Iphone 6» з вітрини одного із магазинів на вулиці Лесі України, викрадення із автомобіля на проспекті Соборності гаманця з 1,2 тис. грн., крадіжки з прилавку магазину на проспекті Молоді пляшки віскі, вартістю понад 900 грн. Також поліція має докази, що на початку жовтня зловмисник відкрито викрав майже 49 тис. грн.. із приміщення одного з підприємств на проспекті Волі в Луцьку.


Окрім того, правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєннящонайменше ще восьми майнових злочинів, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.


Telegram Channel