Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

«Новорічний вогник» у Росії запалить «свіжа кров» з України

Українські групи "Гриби" та "Время и стекло" мають непогані шанси взяти участь у "новорічному вогнику" на російському "Первом канале", який він транслюватиме в ніч з 31 грудня 2017-го проти 1 січня 2018 року

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив популярний російський ресурсу Super, що спеціалізується на новинах зі світу шоу-бізнесу, передає 24 канал.



"Первый канал", який зазвичай на Новий рік тішить своїх глядачів так званими "вогниками", обиратиме учасників цього дійства за допомогою голосування.



За інформацією видання, "Первый канал", який зазвичай на Новий рік тішить своїх глядачів так званими "вогниками", обиратиме учасників цього дійства за допомогою голосування.


"Після минулорічного гучного скандалу, коли в інтернеті було складено петицію проти миготіння в "новорічних вогниках" федеральних телеканалів одних і тих самих осіб, "Первый канал" зважився на зміни. У співпраці з соціальною мережею "Однокласники" (заборонена в Україні) він запускає спеціальне голосування, яке буде формуватися за допомогою програми "Твої зірки на "Первом". Користувачі зможуть вибрати із запропонованого шорт-листа до трьох улюблених виконавців, яких вони хочуть бачити на телеекрані в ніч з 31 грудня 2017-го проти 1 січня 2018 року", – йдеться у дописі.


До слова, журналісти ресурсу з’ясували, що до умовного ТОП-60 потрапили українські групи "Гриби" та "Время и стекло", яких вони іменують "свіжою кров’ю". Крім того, на "вогнику" може виступити один із проривів року в Росії – уродженець Казахстану Jah Khalib.

Telegram Channel