Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Через повідомлення про пожежу евакювали Любомльський професійний ліцей (фото)

Волинь-нова

Через повідомлення про пожежу евакювали Любомльський професійний ліцей (фото)

На базі закладу рятувальники провели навчання

11 жовтня співробітники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Любомля провели тактико-спеціальні навчання у приміщенні котельні, що знаходиться на території Любомльського  професійного ліцею на вул. Брестській 11, інформує ДСНС.



Рятувальники, які прибули на місце умовної пожежі, оперативно провели розвідку, у ході якої виявили потерпілого, який мав ознаки отруєння продуктами горіння.



Перед початком  навчань фахівці ДСНС провели відпрацювання дій персоналу під час виникнення пожежі.


Адміністрація об’єкту повідомила про пожежу за телефоном «101», провела заходи по евакуації людей, а також приступила до гасіння вогню первинними засобами пожежогасіння.


Рятувальники, які прибули на місце умовної пожежі, оперативно провели розвідку, у ході якої виявили потерпілого, який мав ознаки отруєння продуктами горіння. Його евакуювали на свіже повітря та передали медичним працівникам, а також вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації пожежі.





Під час навчань рятувальники провели вивчення оперативно-тактичної характеристики об’єкту, особливостей зовнішнього протипожежного водопостачання та забезпечення пожежної безпеки.

Telegram Channel