Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

У мережі розгорілася суперечка між Іваною і Меланією Трамп за статус першої леді

У мережі розгорілася суперечка між першою дружиною Дональда Трампа Іваною і нинішньою дружиною президента Меланією

Причиною перепалки стала заява Івани Трамп в інтерв'ю ранкового шоу Good Morning America, де вона розповідала про свою книгу Raising Trump (Виховуючи Трампів), передає НВ. У мемуарах вона розписала подробиці подружнього життя з Дональдом, їх скандальне розлучення і те, як потім ростила трьох дітей. В інтерв'ю Івана заявила: «Я не дуже хочу дзвонити Дональду в Білий дім, оскільки там Меланія. Я б не хотіла викликати ревнощі або щось в цьому роді, тому що я перша дружина Трампа. Так? Я перша леді». Також, вона «поспівчувала» Меланії, сказавши, що та, мабуть, жахливо почуває себе у Вашингтоні.



Івана «поспівчувала» Меланії, сказавши, що та, мабуть, жахливо почуває себе у Вашингтоні.



Однак жарт Меланія не оцінили і її відповідь не забарилася. У заяві, опублікованій її спікером, йшлося про те, що нинішня дружина Трампа почесно носить звання першої леді США і зробила Білий дім затишним житлом для свого чоловіка та їхнього сина Беррона. «Меланія планує використовувати свій високий статус щоб допомагати дітям, а не продавати книги», - сказано в заяві. Також, йшла мова про те, що слова Івани не мають ніяких підстав і більше схожі на звичайний піар.


Такий конфлікт викликав інтерес не тільки у ЗМІ, а й у публічних людей. Одним з перших відреагував продюсер і творець телесеріалу Справжні домогосподарки Енді Коен. У своєму Твіттері він написав: «Це правда відбувається. Всі дружини сваряться. Навіть у мене немає слів».


Варто відзначити, що в книзі Івани дісталося не тільки Меланії, а й другій дружині мільярдера - Марлі Мейплз. Заради неї в 1993 році Трамп подав на розлучення з Іваною. Тож не дивно, що образа не пройшла навіть через  24 роки, тому в своєму інтерв'ю перша дружина Трампа називає Марлу не інакше, як «ця стриптизерка».


Нагадаємо, що Дональд Трамп взяв за дружину чеську модель Івану Зельнічкову в 1997 році. У них народилося троє дітей: Дональд мл. (39), Ерік (33) та Іванка (35). У 1997 році він розлучився і одружився на актрисі Марлу Мейплз. У другому шлюбі народилася дочка Тіффані (23). У 1999 році подружжя розлучилося. У 2005 рік Трамп одружився на фотомоделі Меланії Кнавс, а через рік у них народився син Беррон (11).

Telegram Channel