Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

П’яний чиновник переконував поліцейських, що не сидів за кермом

Учора ввечері у Рівному в районі автовокзалу сталася ДТП за участю, як вже з`ясувалося, посадовця обласного відділення Антимонопольного комітету

За твердженням місцевої активістки Ніни Скиби, це був Віктор Данилюк, який наразі є заступником начальника відділу досліджень та розслідувань відділення АМКУ області, передає «ЧаРівне». Водій «БМВ», зі слів свідків, наїхав на автомобіль «Лексус», в якому перебувала сім`я. А після цього намагався втекти, однак, до приїзду поліцейських його стримували перехожі.



Поліцейські також просять відгукнутися свідків події, аби справа мала результат у суді.



Посадовець не хотів проходити перевірку на алкогольне сп`яніння, коли вже прибули патрульні. Під час спілкування поліцейські помітили у нього явні ознаки сп`яніння, тому склали протокол за ст. 130 КУпАП (за фактом відмови на проходження освідування), також було складено протокол й за ст. 124 КУпАП (за скоєння ДТП). Надалі ці протоколи розглядатиме суд. 


Як повідомила речниця патрульної поліції м. Рівне Оксана Юрченко, водій «БМВ» переконував, що автомобілем не керував, що, мовляв, водієм був його син, який на той час був удома. По п`яного посадовця приїхав товариш та забрав його на тому ж «БМВ». Наразі вивчаються матеріали з відеореєстратора, поліцейські також просять відгукнутися свідків події, аби справа мала результат у суді.

Telegram Channel