Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
20-річна донька загиблого Героя створила серію поштових листівок «Слава воїнам АТО» (Фото)

Волинь-нова

20-річна донька загиблого Героя створила серію поштових листівок «Слава воїнам АТО» (Фото)

Крістіна Смірнова видала свою першу повноцінну поштівку для підтримки бойового духу наших захисників і подяки усім людям доброї волі! Кілька примірників підписала воїнам 14 окремої механізованої бригади до Дня Захисника України та подарувала з власним підписом свій доробок на зустрічі з сім’ями Небесного Легіону у Луцьку

Дівчині до вподоби малювати кольоровими олівцями.



Потім багато портретів, серед яких споглядав на нас і її тато – старшина роти в 51-шій механізованій бригаді Сергій Смірнов, котрий на жаль загинув 29 серпня 2014 року у боях під Іловайськом, під час виходу з оточення у так званому «зеленому коридорі», дарувала друзям.



Спочатку зображала свою сім’ю, потім багато портретів, серед яких споглядав на нас і її тато – старшина роти в 51-шій механізованій бригаді Сергій Смірнов, котрий на жаль загинув 29 серпня 2014 року у боях під Іловайськом, під час виходу з оточення у так званому «зеленому коридорі», дарувала друзям.


Як повідомляє у своєму "Фейсбуці" Руслан Теліпський, "Рисунок для Кріс – це своєрідна медитація, це допомагає їй заспокоїтися, відсторонитися від навколишнього світу і жити по-іншому, жити у світі творчості і нескінченної краси. Це засіб своєрідної розрядки, можливість передати свої емоції і не думати про втрату тата. Найбільше натхнення до творчості приходить коли сонце починає прогрівати землю і в повітрі відчувається тепло. Саме тоді з'являється багато робіт, які малюються дівчиною миттєво і на одному подиху! Її надихає абсолютно усе – люди, події, враження, подорожі, улюблені півонії, роботи інших митців. Дівчина має дуже специфічну рису – помічати позитив, світлу сторону – і це світло примножувати у своїй творчості, несучи далі у світ".


Крістіна Смірнова у відповідь подякувала волонтерам: "Одним з найкращих сюрпризів на мій день народження стало те, що волонтерський рух "Меценати для солдата" подарував мені поштові листівки з моїм малюнком "Я пишаюся тобою". Хто бажає придбати таку листівку до дня Захисника України, щоб якось віддячити нашим військовим - напишіть мені  або зателефонуйте 380930385836. Виручені кошти підуть для потреб бійців АТО і сімей загиблих Героїв у рамках волонтерського руху "Меценати для солдата" (МдС). Давайте робити хороші справи разом, бо ми - сила", - написала вона у "Фейсбуці". 




Telegram Channel