Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Білоруський гурт «Brutto» співатиме безкоштовно для луцьких волонтерів і військовослужбовців АТО

Волинь-нова

Білоруський гурт «Brutto» співатиме безкоштовно для луцьких волонтерів і військовослужбовців АТО

Панк-рок-гурт Сергія Міхалка, заснований ним після припинення існування колективу «Ляпис Трубецкой» виступатиме сьогодні о 19.00 в нічному клубі "Opera"

Як повідомляють волонтери, у них багато безкоштовних квитків. 



Купи книгу - допоможи армії - віддай свій квиток на концерт тим, хто захищав тебе на Сході!



"Шановні бійці АТО та родини Небесного Легіону (НЛ)! У вас є гарна нагода провести завтра цікаво своє дозвілля, адже виступ білорусько-українського гурту BRUTTO, що відбудеться завтра у луцькому клубі Опера – це завжди більше, ніж просто концерт! Тому ми з задоволенням віддамо ці квитки бійцям АТО, та сім’ям Небесного Легіону (НЛ)! Відпишіться під нашим постом у коментарях, або нехай це за них зроблять їхні родичі/знайомі/друзі! На одного бійця – 2 місця, щоби взяти компаньйона (дружину/знайомого/друга)! Записуємо бійців традиційно – в одному коментарі одне прізвище захисника чи сім’я НЛ!", - йдеться на сторінці Меценати для солдата у "Фейсбуці". 


Крім того волонтерка Наталія Попова пропонує взамін на квиток придбати книгу "Дороги к счастью" Юрія Тири.  "У нас є книги хорошого волонтера вартістю 200 гривень. Кошти від продажу книг підуть на ремонт волонтерської автівки, яка уже не вперше відвозить допомогу бійцям на передову. Ви купуєте книгу - отримуєте два квитки на Brutto. Купи книгу - допоможи армії - віддай свій квиток на концерт тим, хто захищав тебе на Сході!", - йдеться на її сторінці.



Telegram Channel