Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Голова РДА на Волині потребує допомоги

На щастя, тільки порадою. Керівника Маневиччини шокувало запитання однієї з мам під час спілкування з громадськістю, на яке він поки шукає відповідь

"Рідко, але бувають ситуації, коли не знаєш, що відповісти на запитання жителів району. І не тому, що не вистачає знань, а просто, бо запитання, м"яко кажучи, дивне!", - зазначив Андрій Линдюк на своїй сторінці у "Фейсбуці". – Може хтось порадить, що має відповісти голова РДА голові батьківського комітету однієї із шкіл району на таке запитання: "КОЛИ ВЛАДА НАРЕШТІ ЩОСЬ ЗРОБИТЬ, Я ВЖЕ СТОМИЛАСЬ ГОТУВАТИ СНІДАНКИ ДЛЯ СВОЇХ ДІТЕЙ!!!"



Нехай держава економіку підніме і дасть можливість батькам заробляти гроші по місцю проживання, а не по всьому світу, тоді таких безглуздих запитань не буде



На допомогу чиновнику відгукнулися активні користувачі соцмережі:


"Навчіть їх готувати", "Як це що....порадьте цій пані найняти куховарку до дому....", "Просто потрібно у цю сім’ю відправити працівника у справах з неповнолітніми. І вияснити чого це діти весь час голодні?) Може вона неналежна мама..)) і все ..питань таких більше не буде..)", "Ми всі привикли, що нам має хтось зробити. Та ніхто нікому нічого не винен. Дім мій, дах на ньому мій, під'їзд мій, двір мій, діти мої і це мої в першу чергу проблеми. Мені їх вирішувати в першу чергу, а якщо дім багатоквартирний - то разом усім і спільно!"


Є й такі, що стали на захист мами: "Ця жінка, напевно, просто хотіла почути, коли вже нарешті дітей Маневицького району будуть у школах харчувати... Всі добре знають, що проблема кожен рік одна і та сама... ТЕНДЕР...", "Нехай держава економіку підніме і дасть можливість батькам заробляти гроші по місцю проживання, а не по всьому світу, тоді таких безглуздих запитань не буде".


А от директор Маневицького центру творчості дітей та юнацтва Валентина Ковальчук-Кобись зазначає, що "за життя, здоров'я і виховання дітей несуть відповідальність в першу чергу БАТЬКИ – і це у цілому світі. У нас же: готувати сніданки дитині - важко, до школи по селу провести дитину - важко, розмовляти з дитиною - важко, вислухати дитину - важко, погратися з дитиною - важко... От якщо це зробить влада......". 

Telegram Channel