Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Маленькі волиняни передали нашим захисникам на Донбасі подарунки (Фото)

Волинь-нова

Маленькі волиняни передали нашим захисникам на Донбасі подарунки (Фото)

Молитва на початок хорошого осіннього дня, дитячі послання, смаколики та зібрані небайдужими людьми гостинці передані нашим військовослужбовцям

Про це повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці" капелан Михайло Бучак. "На передодні Дня Захисника України військові капелани Волині відвідали наших воїнів на Сході. Молитва на початок хорошого осіннього дня, дитячі послання, смаколики та зібране небайдужими було передано нашим Захисникам! Дякуємо усім нашим однодумцям у підтримці наших бойових побратимів Волинської бригади а особливо діткам! Разом здолаємо усі негаразди! Перемоги усім нам!", - написав він.



Військовий священник о. Сергій Лівончук, о. Володимир Стеблина та о. Сергій Коць освятили образ, який буде захищати цілісність України та життя гвардійців.



Крім того, днями вихованці Рожищенського Будинку дитячої творчості завітали до військовослужбовців у ВЧ №1141 національної гвардії м. Луцька, щоб привітати захисників з святом Покрови та Днем Захисника України.
З ініціативи ГР «Мистецький форпост» гуртківці зразкової студії «Етюд» та осередок національно-патріотичного виховання «Маленькі патріоти» (кер. Шевченко В. Ю.) написали та подарували військовим ікону Покрови Пресвятої Богородиці.


Військовий священник о. Сергій Лівончук, о. Володимир Стеблина та о. Сергій Коць освятили образ, який буде захищати цілісність України та життя гвардійців.
Учасники вокального та сольного співу «Зорепад» (кер. Семера Л. Л.) подарували присутнім музичні вітання.


Захід відбувся в рамках Всеукраїнського семінару-практикуму директорів державних позашкільних навчальних закладів по роботі з учнями професійно-технічних навчальних закладів «Патріотизм і національна свідомість – ознака сучасної учнівської молоді».







Telegram Channel