Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинське село отримало кошти від Британської ради в Україні на впорядкування території

Волинь-нова

Волинське село отримало кошти від Британської ради в Україні на впорядкування території

Роботи киплять у Біличах: у центрі села встановлюють паркан, який відгородить дитячий майданчик від проїзної частини, а ще тут покращить благоустрій біля місцевого клубу

Влітку проект «Безпека дітей - пріоритетне завдання жителів села Біличі» зайняв перше місце серед проектів, які підтримала програма Активні громадяни від Британської ради в Україні. Грантову угоду із громадською організацією «Молодіжна платформа» на співфінансування спорудження паркану біля дитячого майданчику у центрі села підписали  у Луцьку автори проекту представники і засновники громадської організації «Біличанка» Вікторією Сливкою та Олександром Цибуховським. Про це повідомили у Литовежській ОТГ.



Із вступних та щомісячних членських внесків організація формує власний бюджет для потреб на покращення благоустрою села Біличі.



ГО «Біличанка» на фінансування проекту виділила понад 4 тис. грн власних коштів, «Молодіжна платформа» надала грантову допомогу у сумі майже 15 тис. грн. До проекту долучилася також Литовезька сільська рада, надавши 10 тис. грн коштів з місцевого бюджету, що дало змогу закупити додаткову кількість секційної огорожі, яку буде встановлено біля місцевого клубу.
Роботи по встановленню паркану здійснюють члени громадської організації «Біличанка» та небайдужі жителі села Біличі, які, полишивши домашні клопоти, погодилися безоплатно попрацювати на розвиток рідного села.


P. S. Громадську організацію «Біличанка» було створено у лютому 2017 року співзасновниками Олександром Цибуховським та Вікторією Сливкою. Зараз організація нараховує 30 учасників. Із вступних та щомісячних членських внесків організація формує власний бюджет для потреб на покращення благоустрою села Біличі. Кожен, хто бажає долучитися до активних та свідомих жителів села Біличі (і не тільки), повинен написати заяву на вступ до організації та ознайомитися зі Статутом та Положенням про членські внески. Детальніше за тел. +380971145318 (Вікторія)

Telegram Channel