Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Луцький центр професійно-технічної освіти – святкує півстолітній ювілей

Волинь-нова

Луцький центр професійно-технічної освіти – святкує півстолітній ювілей

Луцький центр професійно-технічної освіти започатковано у 1967 році як навчально-виробничий комбінат Волинського обласного управління побутового обслуговування населення. Творячи свою історію, навчальний заклад пройшов нелегкий шлях підготовки трудової молоді. Навчально-виробничий комбінат готував кваліфікованих робітників для служби побуту області: закрійників, кравців, фотографів, перукарів, приймальників комплексних приймальних пунктів, в’язальниць верхніх трикотажних виробів, взуттьовиків, годинникарів, майстрів з виготовлення головних уборів.



За підсумками Всеукраїнської конференції Луцький центр професійно – технічної освіти визнано одним із найкращих в Україні та внесено до Всеукраїнського маршруту вивчення інновацій у системі професійно – технічної освіти.



За підсумками Всеукраїнської конференції Луцький центр професійно – технічної освіти визнано одним із найкращих в Україні та за наказом Міністерства освіти і науки від 28 серпня 2007року №866 внесено до Всеукраїнського маршруту вивчення інновацій у системі професійно – технічної освіти.


Луцький центр професійно-технічної освіти має тісні зв’язки з широким колом соціальних партнерів, зокрема, роботодавцями, із службою зайнятості населення, школами, вищими навчальними закладами тощо.


Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк привітав іменинників та побажав колективу: «Наснаги, терпіння й міцного здоров‘я, аби йти вперед до нових звершень».
У вітальному слові директор обласного центру зайнятості Роман Романюк анонсував: «У жовтні ми плануємо відкрити Центр кар‘єри у цьому навчальному закладі, де учні зможуть ознайомитися із реальною картиною на ринку праці, затребуваними професіями, роботодавцями регіону. В подальшому це дасть їм можливість знайти роботу із гідною заробітною платнею».

Telegram Channel