Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Ліна Костенко проілюструвала свої вірші малюнками 5-річного лучанина хворого на ДЦП (Фото)

Волинь-нова

Ліна Костенко проілюструвала свої вірші малюнками 5-річного лучанина хворого на ДЦП (Фото)

Дворічний Максим Косинець, який малює картини, а виручені від продажу гроші жертвує для бійців АТО, став музою для видатної української поетеси

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написала мама маленького лучанина Світлана. Жінка зайшла у соцмережу і випадково побачила, що Ліна костенко поширила нові свої вірші, які проілюструвала роботами її 5-річного сина Максима Косинця.



Ми вже неодноразово писали про неймовірну дитину, яка з 2 років створює неймовірні малюнки "пензликом" із ватної палички і з допомогою шматка кухонної губки та гуаші.



"Я шокована... Я лише щойно побачила", - написала Світлана Косинець. 


Ми вже неодноразово писали про неймовірну дитину, яка з 2 років створює неймовірні малюнки "пензликом" із ватної палички і з допомогою шматка кухонної губки та гуаші. Разом із мамою Світланою хлопчик  намалював уже 320 малюнків. За ці роботи вторгували на благодійних аукціонах понад 13 тисяч гривень, які передали армійцям.


Ми писали, що ще наприкінці 2014 року малюнки Максима і Світлани вирушили у благодійний тур Європою. Косинці беруть участь у всеукраїнській виставці «Боже, Україну храни». Роботи художників побачили жителі Польщі, Франції таІталії. Під час акції збирали кошти для українських бійців.






 

Telegram Channel