Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Поліцейський, екс-боєць АТО звернувся до мітингувальників

Волинь-нова

Поліцейський, екс-боєць АТО звернувся до мітингувальників

Співробітники патрульної поліції, які забезпечують порядок під час акцій протесту в центрі Києва, ніколи не застосують зброю проти людей

Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс-боєць АТО, командир підрозділу патрульної поліції з псевдонімом Паша Ангельський, пише «Обозреватель».
"Я виконую обов'язки командира одного зі стройових підрозділів патрульної поліції і багато моїх колег, які пройшли Майдан, і чесно, по-справжньому, не в штабі в Краматорську або в сауні в Волновасі, пройшли горнило війни на Донбасі", - зазначив патрульний.



Звертаюся до вас, які забули мусорів, що прицільно розстрілювали людей зі щитами на Інститутській. Ви забули, хто такі мусора?



Він уточнив, що деякі з перерахованих воїнів зараз охороняють громадський порядок у центрі Києва. "І їх ура-патріоти називають сміттям. Звертаюся до вас, які забули мусорів, що прицільно розстрілювали людей зі щитами на Інститутській. Ви забули, хто такі мусора? Доповідаю особисто голосом через рот: ніхто з цих хлопців (які охороняють порядок під Радою. - ред.) ніколи не застосує зброю проти неозброєних людей!" - наголосив екс-боєць АТО.
За його словами, в Україні йде війна за душі людей. "Закликаю всіх, незалежно від політичних поглядів і запропонованих посад, поважайте себе і закон. Громадяни України мають право на свободу думки і слова, на свободу пересування, на протест, і ці хлопці так само захищають і ваші права!" - резюмував патрульний.

Telegram Channel