Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Волинянці підібрала пару війна

Волинь-нова

Волинянці підібрала пару війна

Про уродженку села Селісок Любешівського району, Ірину Сухаревич, котра у свої двадцять років пішла добровольцем захищати цілісність та незалежність держави на Сході України, ми вже розповідали. Та ось ще одна новина — нещодавно ця відважна красуня-полісянка в зоні АТО, а саме у місті Щастя Луганської області, де і проходить службу, знайшла своє сімейне щастя

Мирослава СТРУК


— Познайомилися ми з Владиславом, — розповіла Ірина, в телефонній розмові, — коли він захворів і звернувся до мене як до медсестри по допомогу. Відтоді почали зустрічатися. Щоправда, спочатку я зовсім не думала про якісь серйозні стосунки. І його фраза: «Ти будеш моєю» лише викликала у мене сміх. Та з часом зрозуміла, що це дійсно моя людина.



І от 16 жовтня в Сєвєродонецьку відбулася пам’ятна подія у їхньому житті – вони офіційно поєднали свої долі і заприсяглися бути вірними один одному.



Обранець нашої захисниці Владислав Оксентюк родом із Володимира-Волинського. Він – командир першого батальйону 14-ї окремої механізованої бригади. На запитання, чим же саме сподобався їй парубок, Ірина впевнено відповідає: «Владислав симпатичний, чорнявий, має гарну посмішку. А ще мені неабияк імпонує, що його характер дуже схожий на характер мого тата. Він завжди переживає за мене, дбає та щиро любить».
І от 16 жовтня в Сєвєродонецьку відбулася пам’ятна подія у їхньому житті – вони офіційно поєднали свої долі і заприсяглися бути вірними один одному. За прискореною процедурою, без урочистостей та інших весільних атрибутів медик Ірина Сухаревич та командир Владислав Оксентюк взяли шлюб. Тож тепер вони не просто закохані, а — чоловік і дружина. Тільки у них замість весілля та медового місяця – воєнні будні.
З дня на день мають повернутися додому, аби відпочити та зрештою познайомити батьків зі своїми другими половинками. А  потім, як зазначила Ірина, знову вирушать у зону АТО, адже тепер це — невід’ємна частина їхнього життя.

Telegram Channel