Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Горохівчанина катували півтори години, вимагаючи гроші

Волинь-нова

Горохівчанина катували півтори години, вимагаючи гроші

Жахливий розбійний напад стався 24 жовтня у селі Борисковичі

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Тут 24 жовтня близько 22:30 двоє зловмисників у масках увірвалися в одну з осель, одразу вдарили господаря і стали вимагати гроші. 



Вимагачі винесли з хати горохівчанина 900 гривень і 1000 доларів.



Окрім 59-річного чоловіка у  будинку були двоє його внучок. Дівчаткам лише 14 і 7 років. Розбійники закрили їх у підвалі. Дідуся ж били півтора години, шукаючи гроші. Кажуть, старшій із сестер  таки вдалося вибратися з підвалього приміщення і повідомити про напасть у поліцію. Вимагачів, які винесли з хати 900  гривень і 1000 доларів, тоді в будинку вже не було. 


На місце злочину оперативно виїхала слідча група на чолі з начальником Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області полковником поліції Сергієм Поторасем.  Потерпілого було доставлено в Горохівську ЦРЛ із множиннними ранами голови, зломаною щелепою і черепно-мозковою травмою. Словами важко описати, наскільки зляканими були діти.


Відомості про злочин внесені до єдиного державного реєстру досудових розслідувань. Поліція розшукує злочинців і буде вдячна людям за інформацію, яка допоможе встановити їх особи. Конфіденційність гарантується. 

Telegram Channel